O nama

Ukratko O nama

Tri M d.o.o. već više od 30 godina uspješno pomaže partnerima i krajnjim korisnicima pri nabavi, implementaciji i održavanju informatičkih rješenja. Svojim poslovanjem kroz inovacije i napredak kontinuirano stvaramo nove vrijednosti korisnicima naših proizvoda i usluga.
Temelj našeg dosadašnjeg, ali i budućeg rasta i razvoja su vrhunski proizvodi, renomirani dobavljači, učinkovita logistika, pouzdana tehnička podrška, brz i učinkovit servis te motivirani i educirani zaposlenici.
Formaciju tvrtke čine odjeli: Nabave – Prodaje, Servisa, Operative – strukturnog kabliranja, IT podrške, te Računovodstva. Brzina, pouzdanost i učinkovitost parametri su kojima mjerimo uspješnost tvrtke čiju vrijednosti podižu i briga za korisnika, stručnost, odgovornost te prijateljski pristup.

TRI M Poreč
TRI M Poreč
TRI M Poreč
TRI M Poreč
TRI M Poreč

Povijest Tvrtke

S našim smo radom započeli još 1991. godine kao obrt za trgovinu, servisiranje i inženjering pod imenom MDM COMPUTERS u Pazinu. Radi potražnje na tržištu 1999. godine selimo se u grad Poreč, te kao rezultat daljnjeg razvoja i rasta obrt prelazi u poduzeće 2005. godine, pri čemu mijenja i svoje ime u TRI M d.o.o. U skladu sa širenjem tvrtke na tržištu uslijedilo je i očekivano širenje našeg poslovnog prostora, te se kao takvi selimo u novonastalu zgradu u Buićima, u okolici Poreča. Sukladno širenju tvrtke, pratimo i širenje voznog parka naših dostavnih i servisnih vozila, te kao takvi raspolažemo sa sedam vozila što nam omogućuje brži i efikasniji pristup do svakog korisnika naših usluga. Tvrtka trenutno zapošljava 25 djelatnika raspodijeljena u određene odjele.

Razvoj tvrtke prati i razvoj u ponudi i proizvodnji reljefnih karata, pri čemu također postoji dugogodišnja ljubav u izradi istih. Povjerenje klijentima u ponudi izrade reljefnih karata uživamo od 1993. godine kad s njima izlazimo na tržište.

Naše Vrijednosti

  • Briga za korisnika - Prioriteti tvrtke i svakog zaposlenika je razumijevanje potreba korisnika i pronalazak rješenja koji će zadovoljiti njihove zahtjeve.

  • Stručnost - Veliki broj certifikata, iskustvo i svakodnevno usavršavanje  naših zaposlenika omogućuju nam veliku brzinu rješavanja najrazličitijih problema u najkraćem mogućem roku.

  • Pouzdanost i odgovornost - veliku pažnju posvećujemo poštivanju postignutih dogovora, te svaki obavljeni posao se detaljno provjerava kako bismo bili uvjereni da je kvalitetno odrađen.

  • Prijateljski pristup - potičemo timski duh uz međusobno poštivanje i uvažavanje mišljenja korisnika te na taj način rješavamo probleme i stvaramo uspješnu tvrtku.

2000 +
Zadovoljnih klijenata
33
Zaposlenika
1358
Uspješnih projekata

Više od 30 godina postojanja…

Vizija

Biti dugoročno profitabilno poduzeće univerzalno prepoznato kao vodeće poduzeće u Istarskoj županiji i šire u primjeni rješenja i tehnologija koje su temelj za primjenu koncepta mreže. Glavni elementi takvog općeg prepoznavanja su korisnici koji prepoznaju tvrtku kao poduzeće koje im pruža najveću vrijednost za uloženi novac.

Također Cisco, Ruckus, HP, Lenovo i drugi vendori prepoznaju TRI M kao poduzeće koje pridonosi njihovoj uspješnosti i ostvarenju njihovih ciljeva na tržištu.

Misija

Misija tvrtke je pozicionirati se na tržište kao IT partner kojem će se povjeriti cjelokupnu brigu o IT poslovanju uključujući: planiranje, nabavu i implementaciju kompletne IT infrastrukture. Pratiti trendove, stalno poboljšavati razinu usluge i kvalitetu rada, nuditi samo provjerena i unaprijed testirana rješenja su aktivnosti koje želimo ostvariti kroz 3 bitne odrednice:

  • Zadovoljstvo klijenata i poslovnih partnera – klijentima uvijek nuditi ˝best buy˝ opcije; predlagati rješenja koja su najbolja za njihovu trenutnu situaciju; biti pouzdan partner trenutnim poslovnim partnerima te proširiti partnersku mrežu

  • Biti poželjan poslodavac – svojim djelatnicima osigurati ostvarivanje punog potencijala kroz profesionalni razvoj i poticajnu radnu okolinu.

  • Financijska uspješnost – ostvarivanje izvrsnih poslovnih rezultata .

 

Osnovni podaci o poduzeću

TRI M društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i trgovinu. (TRI M d.o.o.)

Sjedište: Stancija Kaligari 3, 52440 Poreč, Hrvatska

Upisan kod Trgovačkog suda u Rijeci, Registarski broj MBS: 040187222 | OIB: 86475294363.
Temeljni kapital u iznosu od 4.000,000.00 kuna uplaćen u cijelosti.

Uprava društva:

Dean Ukota, Predsjednik uprave

Mladen Milohanić, Član uprave

Elvis Matić, Član uprave

Transakcijski račun: 2402006-1500008436 kod Erste & Steiermärkische Bank d.d. Jadranski trg 3, 51000 Rijeka.
IBAN: HR00 2402 0061 5000 0843 6